Advertisement

Fatih Tezcan Süleyman Soylu - Süleyman Soylu'dan istismarcı şeyh için ilk açıklama ... : Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü?

Fatih Tezcan Süleyman Soylu - Süleyman Soylu'dan istismarcı şeyh için ilk açıklama ... : Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü?. Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü? Süleyman soylu yükseldikçe o da yükseldi. Tesbih kehribarmi fatih bey kardeşim. Burhan kuzu, fatih tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü.

İşte fatih tezcan'ın o sözleri chp i̇stanbul vekili özgür karabat, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanıtlaması talebiyle meclis'e uyuşturucu kaçakçılığı konusunda soru önergesi verdi. Atatürk'e hakaret eden yazar fatih tezcan'ın paylaşımı infial yarattı. Atatürk düşmanı fatih tezcan, süleyman soylu ile görüştüğünü iddia ediyor. Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun thodex'in kurucusu faruk fatih özer'le çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktmıştı. Kanun kaçağıyken i̇çişleri bakanı süleyman soylu ile nasıl görüştü?

ABD, Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Fatih Dönmez'e ...
ABD, Süleyman Soylu, Hulusi Akar ve Fatih Dönmez'e ... from cdn.karar.com
Sosyal medyada erdoğan fanatizmi yapan ve atatürk düşmanlığıyla tanınan fatih tezcan, 29 ekim cumhuriyet gazetesi, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun sedat peker'in iddialarına cevap verdiği. Ağzın bal olsun sevgili tezcan. Soylu'nun chp'lileri şehit cenazelerine almayın açıklamasının ardından, chp sözcüsü bülent tezcan sert açıklamalar yaptı. 11:44 erdoğan, süleyman soylu'yu hangi konuda uyardı? Akp'ye yakın yazarlar arasındaki tartışmaya küfürbaz fatih tezcan ile süleyman özışık da dahil oldu. Peki birlikte olduğunuz süre boyunca ve sonrasında yaşadıklarınızı düşünerek sorarsak; Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü. Süleyman soylu yükseldikçe o da yükseldi.

Atatürk düşmanı fatih tezcan, süleyman soylu ile görüştüğünü iddia ediyor.

Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun thodex'in kurucusu faruk fatih özer'le çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktmıştı. Ağzın bal olsun sevgili tezcan. Soylu ile fatih tezcan ilişkisi ne? Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü. Atatürk'e ve cumhuriyete karşı ağır sözler söylemeye devam ediyor. Daha önce atatürk'e hakaret ettiği paylaşımları ile tepki çeken tezcan, bu sefer de 29 ekim'de atatürk'e hakaretler yağdırdı. Yatırımcıları 2 milyar dolar dolandırarak yurt dışına kaçtığı iddia edilen thodex'in sahibi fatih faruk özer ile fotoğrafı çıkan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, fotoğraftaki üçüncü kişi için yakınım demişti. Mhp'nin ve süleyman soylu'nun atatürk ile ilgili bir hassasiyeti olabileceğini nerden çıkardınız ki? Fatih tezcan geçtiğimiz yıllarda scope videosunda 'internethaber' sitesi sahipleri hadi özışık ve süleyman özışık kardeşlerin belediye vurgunu yaptığı iddiasını dile getirmişti. Atatürk düşmanı fatih tezcan'dan i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu çıldırtacak paylaşım. 11:44 erdoğan, süleyman soylu'yu hangi konuda uyardı? Bilir kişi 572 views1 year ago. 914 views1 year ago zihniyet meselesi.

İşte fatih tezcan'ın o sözleri chp i̇stanbul vekili özgür karabat, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanıtlaması talebiyle meclis'e uyuşturucu kaçakçılığı konusunda soru önergesi verdi. Soylu'nun chp'lileri şehit cenazelerine almayın açıklamasının ardından, chp sözcüsü bülent tezcan sert açıklamalar yaptı. Daha önce atatürk'e hakaret ettiği paylaşımları ile tepki çeken tezcan, bu sefer de 29 ekim'de atatürk'e hakaretler yağdırdı. Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü. Fatih tezcan'dan süleyman soylu'ya eleştiri şoku !

Fatih Altaylı'nın 'İmamoğlu' sorusuna Süleyman Soylu'dan ...
Fatih Altaylı'nın 'İmamoğlu' sorusuna Süleyman Soylu'dan ... from yenisoluk.com
Chp sözcüsü tezcan, süleyman soylu'ya sert çıktı. Ağzın bal olsun sevgili tezcan. Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü. Fatih tezcan'dan süleyman soylu'ya eleştiri şoku ! Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü? Fatih tezcan'in kurdugu teror orgutu). Ettiği ve kemalist terör örgütü ifadelerine yer. Kadınlık ve erkeklik fatih tezcan'ın kafasında nasıl bir şey?

Fatih tezcan pimi çekip bombayı bıraktı:

Fatih tezcan'dan süleyman soylu'ya eleştiri şoku ! Fatih tezcan'in kurdugu teror orgutu). Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun thodex'in kurucusu faruk fatih özer'le çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktmıştı. Fatih tezcan süleyman soylu haberleri. Tesbih kehribarmi fatih bey kardeşim. Kendisini gazeteci olarak tanıtan fatih tezcan ise bu soruya biraz da şaşırarak, meslektaşız. Fatih tezcan süleyman soylu mp3 indir. Bilir kişi 572 views1 year ago. Kadınlık ve erkeklik fatih tezcan'ın kafasında nasıl bir şey? Allah herkese fetoya ve tum vatan hainlerine karşı sendeki cesaret ve mertlikten versin inşallah. Fatih tezcan'dan süleyman soylu'ya eleştiri şoku ! Burhan kuzu, fatih tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Atatürk'e ve cumhuriyete karşı ağır sözler söylemeye devam ediyor.

Fatih tezcan, süleyman soylu'nun istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edilmediğini öne sürdü. Kadınlık ve erkeklik fatih tezcan'ın kafasında nasıl bir şey? Daha önce atatürk'e hakaret ettiği paylaşımları ile tepki çeken tezcan, bu sefer de 29 ekim'de atatürk'e hakaretler yağdırdı. Tesbih kehribarmi fatih bey kardeşim. Habertürk yazarı sevilay yılman, hakkında soruşturma başlatılan fatih tezcan'ın kendisini arayarak tehdit ettiğini açıkladı.

Fatih Portakal'dan 'Sedat Peker' çıkışı: Sıra Süleyman ...
Fatih Portakal'dan 'Sedat Peker' çıkışı: Sıra Süleyman ... from sadevatandas.com
Siz süleyman soylu ile röportaj yapıp yayınlıyor musunuz mesela. Burhan kuzu, fatih tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Atatürk düşmanı fatih tezcan, süleyman soylu ile görüştüğünü iddia ediyor. İşte fatih tezcan'ın o sözleri chp i̇stanbul vekili özgür karabat, i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun yanıtlaması talebiyle meclis'e uyuşturucu kaçakçılığı konusunda soru önergesi verdi. Atatürk düşmanı fatih tezcan'dan i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu çıldırtacak paylaşım. Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü? Kadınlık ve erkeklik fatih tezcan'ın kafasında nasıl bir şey? Daha önce atatürk'e hakaret ettiği paylaşımları ile tepki çeken tezcan, bu sefer de 29 ekim'de atatürk'e hakaretler yağdırdı.

Soylu'nun chp'lileri şehit cenazelerine almayın açıklamasının ardından, chp sözcüsü bülent tezcan sert açıklamalar yaptı.

Soylu'ya yakınlığıyla bilinen tezcan'ın bu hamlesi tarafını seçti yorumlarına neden oldu. Doğru ise hangi gerekçe ya da gerekçelerle bu kişiye koruma tahsis edilmiştir? Bilgisi olanlar için ihbar hattı: Atatürk düşmanı fatih tezcan'dan i̇çişleri bakanı süleyman soylu'yu çıldırtacak paylaşım. Süleyman soylu yükseldikçe o da yükseldi. Atatürk düşmanı fatih tezcan, süleyman soylu ile görüştüğünü iddia ediyor. Yatırımcıları 2 milyar dolar dolandırarak yurt dışına kaçtığı iddia edilen thodex'in sahibi fatih faruk özer ile fotoğrafı çıkan i̇çişleri bakanı süleyman soylu, fotoğraftaki üçüncü kişi için yakınım demişti. Indir, fatih tezcan indir, 'dan indir, süleyman soylu indir, 'ya ağır eleştiri şoku ! Fatih tezcan geçtiğimiz yıllarda scope videosunda 'internethaber' sitesi sahipleri hadi özışık ve süleyman özışık kardeşlerin belediye vurgunu yaptığı iddiasını dile getirmişti. Soylu'nun chp'lileri şehit cenazelerine almayın açıklamasının ardından, chp sözcüsü bülent tezcan sert açıklamalar yaptı. Kanun kaçağıyken süleyman soylu ile nasıl görüştü? Fatih tezcan'dan süleyman soylu'ya eleştiri şoku ! Fatih tezcan süleyman soylu haberleri.

Dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu'nun thodex'in kurucusu faruk fatih özer'le çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktmıştı fatih tezcan. Atatürk düşmanı fatih tezcan, süleyman soylu ile görüştüğünü iddia ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar